Rinta-Korhonen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rinta-Korhonen

Rinta-Korhonen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Rinta-Korhosten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rinta-Korhonen on noin sijalla 19 000.

Rinta-Korhonen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rinta-Korhonen on melko pitkä nimi.

Rinta-Korhonen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rinta-Korhonen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ринта-Корхонен tarkoittaa nimeä Rinta-Korhonen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rinda=Corhoin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rinta-Korhonen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rina Rinta-Korhonen tai Rino Rinta-Korhonen.

Samankaltaisia nimiä kuin Rinta-Korhonen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rinta-Korhonen i Finland. Surname Rinta-Korhonen in Finland.

©Tuomas Salste