Rinta-Koskela: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rinta-Koskela

Rinta-Koskela on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Rinta-Koskela-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 21

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rinta-Koskela on noin sijalla 21 000.

Rinta-Koskela-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rinta-Koskela on melko pitkä nimi.

Rinta-Koskela on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rinta-Koskela ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Rinta-Koskela

Rinta-Koskela (paikannimi)

Rinta-Koskela on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Rinta-Koskela jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Rinta-Koskela-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ринта-Коскела tarkoittaa nimeä Rinta-Koskela. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rinda=Coskela on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rinta-Koskela olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rina Rinta-Koskela tai Rino Rinta-Koskela.

Samankaltaisia nimiä kuin Rinta-Koskela

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rinta-Koskela i Finland. Surname Rinta-Koskela in Finland.

©Tuomas Salste