Rinta-Kyttä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rinta-Kyttä

Rinta-Kyttä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Rinta-Kyttien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 26

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rinta-Kyttä on noin sijalla 18 000.

Rinta-Kyttä-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rinta-Kyttä on melko pitkä nimi.

Rinta-Kyttä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rinta-Kyttä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ринта-Кюття ("Rinta-Kjuttja") tarkoittaa nimeä Rinta-Kyttä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rinda=Kÿttä on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rinta-Kyttä olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Rinta-Kytta tai Rinta-Kyttae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rina Rinta-Kyttä tai Rino Rinta-Kyttä.

Samankaltaisia nimiä kuin Rinta-Kyttä

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rinta-Kyttä i Finland. Surname Rinta-Kyttä in Finland.

©Tuomas Salste