Rinta-Nikkola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rinta-Nikkola

Rinta-Nikkola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Rinta-Nikkola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 33

v. 2016 32

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rinta-Nikkola on noin sijalla 16 000.

Rinta-Nikkola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rinta-Nikkola on melko pitkä nimi.

Rinta-Nikkola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rinta-Nikkola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ринта-Никкола tarkoittaa nimeä Rinta-Nikkola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rinda=Nickola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rinta-Nikkola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rina Rinta-Nikkola tai Rino Rinta-Nikkola.

Samankaltaisia nimiä kuin Rinta-Nikkola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rinta-Nikkola i Finland. Surname Rinta-Nikkola in Finland.

©Tuomas Salste