Rinta-Nikkola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rinta-Nikkola

Rinta-Nikkola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Rinta-Nikkola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 33

v. 2016 31

v. 2017 29

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rinta-Nikkola on noin sijalla 17 000.

Rinta-Nikkola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rinta-Nikkola on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ринта-Никкола tarkoittaa nimeä Rinta-Nikkola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rinda=Nickola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rinta-Nikkola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rina Rinta-Nikkola tai Rino Rinta-Nikkola.

Samankaltaisia nimiä kuin Rinta-Nikkola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Rinta-Nikkola, Finland.

©Tuomas Salste