Rinta-Paavola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rinta-Paavola

Rinta-Paavola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Rinta-Paavoloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 39

v. 2016 39

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rinta-Paavola on noin sijalla 13 000.

Rinta-Paavola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rinta-Paavola on melko pitkä nimi.

Rinta-Paavola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rinta-Paavola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Rinta-Paavola

Rinta-Paavola (paikannimi)

Rinta-Paavola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Rinta-Paavola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Rinta-Paavola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ринта-Паавола tarkoittaa nimeä Rinta-Paavola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rinda=Pafwola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rinta-Paavola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rina Rinta-Paavola tai Rino Rinta-Paavola.

Samankaltaisia nimiä kuin Rinta-Paavola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rinta-Paavola i Finland. Surname Rinta-Paavola in Finland.

©Tuomas Salste