Rinta-Piirto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rinta-Piirto

Rinta-Piirto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Rinta-Piirtojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 58

v. 2015 57

v. 2016 56

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rinta-Piirto on noin sijalla 10 000.

Rinta-Piirto-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rinta-Piirto on melko pitkä nimi.

Rinta-Piirto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rinta-Piirto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Rinta-Piirto

Rinta-Piirto (paikannimi)

Rinta-Piirto on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Rinta-Piirto jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Rinta-Piirto-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ринта-Пийрто ("Rinta-Pijrto") tarkoittaa nimeä Rinta-Piirto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rinda=Pijrtå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rinta-Piirto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rina Rinta-Piirto tai Rino Rinta-Piirto.

Samankaltaisia nimiä kuin Rinta-Piirto

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rinta-Piirto i Finland. Surname Rinta-Piirto in Finland.

©Tuomas Salste