Rinta-Rahko: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rinta-Rahko

Rinta-Rahko on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Rinta-Rahko-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 52

v. 2015 54

v. 2016 53

v. 2017 52

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rinta-Rahko on noin sijalla 11 000.

Rinta-Rahko-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rinta-Rahko on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ринта-Рахко tarkoittaa nimeä Rinta-Rahko. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rinda=Rachcå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rinta-Rahko olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rina Rinta-Rahko tai Rino Rinta-Rahko.

Samankaltaisia nimiä kuin Rinta-Rahko

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Rinta-Rahko, Finland.

©Tuomas Salste