Rinta-Rahko: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rinta-Rahko

Rinta-Rahko on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Rinta-Rahko-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 52

v. 2015 54

v. 2016 53

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rinta-Rahko on noin sijalla 11 000.

Rinta-Rahko-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rinta-Rahko on melko pitkä nimi.

Rinta-Rahko on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rinta-Rahko ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ринта-Рахко tarkoittaa nimeä Rinta-Rahko. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rinda=Rachcå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rinta-Rahko olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rina Rinta-Rahko tai Rino Rinta-Rahko.

Samankaltaisia nimiä kuin Rinta-Rahko

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rinta-Rahko i Finland. Surname Rinta-Rahko in Finland.

©Tuomas Salste