Rinta-Valkama: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rinta-Valkama

Rinta-Valkama on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Rinta-Valkamien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 54

v. 2015 50

v. 2016 51

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rinta-Valkama on noin sijalla 11 000.

Rinta-Valkama-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rinta-Valkama on melko pitkä nimi.

Rinta-Valkama on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rinta-Valkama ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ринта-Валкама tarkoittaa nimeä Rinta-Valkama. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rinda=Walgama on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rinta-Valkama olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rina Rinta-Valkama tai Rino Rinta-Valkama.

Samankaltaisia nimiä kuin Rinta-Valkama

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rinta-Valkama i Finland. Surname Rinta-Valkama in Finland.

©Tuomas Salste