Rintamäenpää: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rintamäenpää

Rintamäenpää on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Rintamäenpäiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rintamäenpää on noin sijalla 20 000.

Rintamäenpää-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rintamäenpää on melko pitkä nimi.

Rintamäenpää on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rintamäenpää ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ринтамяэнпяа ("Rintamjaenpjaa") tarkoittaa nimeä Rintamäenpää. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rindamäenpä on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rintamäenpää olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Rintamaenpaa tai Rintamaeenpaeae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rina Rintamäenpää tai Rino Rintamäenpää.

Samankaltaisia nimiä kuin Rintamäenpää

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rintamäenpää i Finland. Surname Rintamäenpää in Finland.

©Tuomas Salste