Rislakki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rislakki

Rislakki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Rislakki-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 69

v. 2015 70

v. 2016 70

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rislakki on noin sijalla 8 800.

Rislakki-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Rislakki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rislakki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1976–1994

Sana Rislakki esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Rislakki osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Rislakki esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ensio Rislakin tie, Ensio Rislakkis väg. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Рислакки tarkoittaa nimeä Rislakki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rislackj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rislakki olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rispa Rislakki tai Risto Rislakki.

Samankaltaisia nimiä kuin Rislakki

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rislakki i Finland. Surname Rislakki in Finland.

©Tuomas Salste