Ristiluoma: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ristiluoma

Ristiluoma on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Ristiluomien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 160 max

v. 2014 199

v. 2015 199

v. 2016 197

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ristiluoma on noin sijalla 3 900.

Ristiluoma on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ristiluoma ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958
Syntymäpaikkoja
1887-1928

Ristiluomia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 10 Ristiluoman asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä. Näiden Ristiluomien yleisin asuinpaikka oli Teuva (5 vainajaa).

Syntymäpaikkakartta (harmahtavat merkit) osoittaa, missä nuo vainajat olivat aikanaan syntyneet. On huomattava, että sukunimen muuttaminen oli 1900-luvun alkupuolella erittäin yleistä. Niinpä heillä saattoi syntyessään olla jokin muu nimi kuin Ristiluoma, tai sukunimi saattoi varsinkin lännessä puuttua kokonaan. Syntymäpaikkakarttaan on otettu miehet ja naimattomat naiset, joiden sukunimi ei ole vaihtunut avioituessa. Heitä on kartalla 8.

Kartoilla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1953–1980

Sana Ristiluoma esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Ristiluoma

Ristiluoma (paikannimi)Katuosoitteissa

Ristiluoma on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ristiluoma jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ristiluoma esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ristiluomantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Ristiluoma-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ристилуома tarkoittaa nimeä Ristiluoma. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ristian Ristiluoma tai Ristina Ristiluoma.

Samankaltaisia nimiä kuin Ristiluoma

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: ristiluoma.com, ristiluoma.eu, ristiluoma.fi, ristiluoma.info, ristiluoma.name, ristiluoma.net, ristiluoma.org, ristiluomat.com, ristiluomat.eu, ristiluomat.fi, ristiluomat.info, ristiluomat.name, ristiluomat.net, ristiluomat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ristiluoma i Finland. Surname Ristiluoma in Finland.

©Tuomas Salste