Ristiranta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ristiranta

Ristiranta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ristirantojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 33

v. 2016 34

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ristiranta on noin sijalla 15 000.

Ristiranta-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Ristiranta on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ristiranta ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1923
Lakanneet yritykset
perust. 1968–1974

Sana Ristiranta esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Ristiranta

Ristiranta (paikannimi)Katuosoitteissa

Ristiranta on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ristiranta jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ristiranta esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ristirannankatu, Ristirannantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Ristiranta-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ристиранта tarkoittaa nimeä Ristiranta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ristian Ristiranta tai Ristina Ristiranta.

Samankaltaisia nimiä kuin Ristiranta

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ristiranta i Finland. Surname Ristiranta in Finland.

©Tuomas Salste