Rivinoja: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rivinoja

Rivinoja on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Rivinojien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 102

v. 2015 105

v. 2016 104

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rivinoja on noin sijalla 6 500.

Rivinoja on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rivinoja ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958
Syntymäpaikkoja
1885-1930

Rivinojia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 14 Rivinojan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Syntymäpaikkakartta (harmahtavat merkit) osoittaa, missä nuo vainajat olivat aikanaan syntyneet. On huomattava, että sukunimen muuttaminen oli 1900-luvun alkupuolella erittäin yleistä. Niinpä heillä saattoi syntyessään olla jokin muu nimi kuin Rivinoja, tai sukunimi saattoi varsinkin lännessä puuttua kokonaan. Syntymäpaikkakarttaan on otettu miehet ja naimattomat naiset, joiden sukunimi ei ole vaihtunut avioituessa. Heitä on kartalla 14.

Kartoilla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1947–1983

Sana Rivinoja esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Rivinoja

Rivinoja (paikannimi)Katuosoitteissa

Rivinoja on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Rivinoja jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Rivinoja esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Rivinojanpolku. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Rivinoja-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Rivinojat ulkomailla

Ruotsissa Rivinoja oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ривиноя tarkoittaa nimeä Rivinoja. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rifwinoia on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rivinoja olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa River Rivinoja.

Samankaltaisia nimiä kuin Rivinoja

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: rivinoja.fi, rivinoja.com, rivinoja.eu, rivinoja.info, rivinoja.name, rivinoja.net, rivinoja.org, rivinojat.com, rivinojat.eu, rivinojat.fi, rivinojat.info, rivinojat.name, rivinojat.net, rivinojat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rivinoja i Finland. Surname Rivinoja in Finland.

©Tuomas Salste