Roiko-Jokela: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Roiko-Jokela

Roiko-Jokela on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Roiko-Jokeloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 44

v. 2016 44

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Roiko-Jokela on noin sijalla 12 000.

Roiko-Jokela-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Roiko-Jokela on melko pitkä nimi.

Roiko-Jokela on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Roiko-Jokela ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ройко-Йокела tarkoittaa nimeä Roiko-Jokela. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Roico=Iokela on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Roiko-Jokela olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Roi Roiko-Jokela.

Samankaltaisia nimiä kuin Roiko-Jokela

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Roiko-Jokela i Finland. Surname Roiko-Jokela in Finland.

©Tuomas Salste