Rokkonen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rokkonen

Rokkonen on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Rokkosten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 113

v. 2015 112

v. 2016 112

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rokkonen on noin sijalla 6 100.

Rokkonen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rokkonen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1992–1997

Sana Rokkonen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Рокконен tarkoittaa nimeä Rokkonen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rockoin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rokkonen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Roki Rokkonen.

Samankaltaisia nimiä kuin Rokkonen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: rokkonen.com, rokkonen.eu, rokkonen.fi, rokkonen.info, rokkonen.name, rokkonen.net, rokkonen.org, rokkoset.com, rokkoset.eu, rokkoset.fi, rokkoset.info, rokkoset.name, rokkoset.net, rokkoset.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rokkonen i Finland. Surname Rokkonen in Finland.

©Tuomas Salste