Rontti: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rontti

Rontti on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Ronttien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 166 max

v. 2014 259

v. 2015 261

v. 2016 262

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rontti on noin sijalla 3 000.

Rontti on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rontti ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Rontti on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Rontti on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Rontti ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 128 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Rontteja on 262.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1949–1996
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Rontti tai Rontin esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Rontti

Rontti (paikannimi)

Rontti on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä saari.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Rontti jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Rontti-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Rontit ulkomailla

Ruotsissa Rontti oli 27 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Rontti oli 5 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ронтти tarkoittaa nimeä Rontti. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rontj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rontti olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ron Rontti tai Rona Rontti.

Samankaltaisia nimiä kuin Rontti

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: rontti.com, rontti.eu, rontti.fi, rontti.net, rontti.org, rontit.com, rontit.eu, rontit.fi, rontit.info, rontit.name, rontit.net, rontit.org, rontti.info, rontti.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rontti i Finland. Surname Rontti in Finland.

©Tuomas Salste