Rosenlew: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rosenlew

Rosenlew on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Rosenlewien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 79

v. 2015 78

v. 2016 77

v. 2017 76

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rosenlew on noin sijalla 8 200.

Rosenlew-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä Rosenlew on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Rosenlew päättyy w-kirjaimeen, mikä on Suomessa harvinaista.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Rosenlew-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 5 Rosenlewin asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1946–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1896–1943
Yritykset
perust. 1976–2015

Sana Rosenlew esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Rosenlew osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Rosenlew esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Rosenlewin rantatie, Rosenlewinkatu. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rose Rosenlew.

Samankaltaisia nimiä kuin Rosenlew

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Rosenlew, Finland.

©Tuomas Salste