Rotola-Pukkila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rotola-Pukkila

Rotola-Pukkila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Rotola-Pukkila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 76

v. 2015 76

v. 2016 76

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rotola-Pukkila on noin sijalla 8 200.

Rotola-Pukkila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rotola-Pukkila on melko pitkä nimi.

Rotola-Pukkila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rotola-Pukkila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ротола-Пуккила tarkoittaa nimeä Rotola-Pukkila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rotola=Puckila on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rotola-Pukkila olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Rotola-Pukkila

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rotola-Pukkila i Finland. Surname Rotola-Pukkila in Finland.

©Tuomas Salste