Röyttä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Röyttä

Röyttä on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Röyttien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 81 max

v. 2014 148

v. 2015 149

v. 2016 150

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Röyttä on noin sijalla 4 900.

Röyttä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Röyttä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Röyttä on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Röyttä on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Röyttä ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 42 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Röyttiä on 150.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1876–1924
Lakanneet yritykset
perust. 1950–1989

Sana Röyttä tai Röytän esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Röyttä

Röyttä (paikannimi)

Röyttä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Röyttä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Röyttä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Röytät ulkomailla

Ruotsissa Röyttä oli 15 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Рёуття ("Rjouttja") tarkoittaa nimeä Röyttä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Roytta tai Roeyttae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Röyttä

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: roytta.com, roytat.com, roytat.eu, roytat.fi, roytat.info, roytat.name, roytat.net, roytat.org, roytta.eu, roytta.fi, roytta.info, roytta.name, roytta.net, roytta.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Röyttä i Finland. Surname Röyttä in Finland.

©Tuomas Salste