Ruhtinas: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ruhtinas

Ruhtinas on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Ruhtinaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 59

v. 2015 59

v. 2016 60

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ruhtinas on noin sijalla 9 800.

Ruhtinas-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Ruhtinas on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ruhtinas ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1988–1995
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Ruhtinas esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Ruhtinas osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Ruhtinas esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ruhtinaankatu, Ruhtinaantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Рухтинас tarkoittaa nimeä Ruhtinas. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ruhtinas i Finland. Surname Ruhtinas in Finland.

©Tuomas Salste