Runsala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Runsala

Runsala on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Runsala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 99

v. 2015 101

v. 2016 101

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Runsala on noin sijalla 6 600.

Runsala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Runsala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Runsala on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Runsala on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Runsala ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 39 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Runsala-nimisiä on 101.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1921
Lakanneet yritykset
perust. 1977–2003

Sana Runsala esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Runsala

Runsala (paikannimi)Katuosoitteissa

Runsala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Runsala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Runsala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Runsala, Runsala parkväg, Runsalavägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Runsala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Runsala-suku ulkomailla

Ruotsissa Runsala oli 14 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Runa Runsala tai Rune Runsala.

Samankaltaisia nimiä kuin Runsala

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Runsala i Finland. Surname Runsala in Finland.

©Tuomas Salste