Ruonakoski: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ruonakoski

Ruonakoski on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Ruonakoskien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 146 max

v. 2014 199

v. 2015 200

v. 2016 201

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ruonakoski on noin sijalla 3 800.

Ruonakoski on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ruonakoski ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Ruonakoskia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 9 Ruonakosken asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1949–1999

Sana Ruonakoski esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Ruonakoski

Ruonakoski (paikannimi)

Ruonakoski on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on koski sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ruonakoski jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Ruonakoski-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Ruonakosket ulkomailla

Ruotsissa Ruonakoski oli 13 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Руонакоски tarkoittaa nimeä Ruonakoski. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Roonacoskj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ruonakoski olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Ruonakoski

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: ruonakoski.com, ruonakosket.com, ruonakosket.eu, ruonakosket.fi, ruonakosket.info, ruonakosket.name, ruonakosket.net, ruonakosket.org, ruonakoski.eu, ruonakoski.fi, ruonakoski.info, ruonakoski.name, ruonakoski.net, ruonakoski.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ruonakoski i Finland. Surname Ruonakoski in Finland.

©Tuomas Salste