Ruostetsaari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ruostetsaari

Ruostetsaari on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Ruostetsaarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 102

v. 2015 101

v. 2016 100

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ruostetsaari on noin sijalla 6 700.

Verrattuna muihin sukunimiin Ruostetsaari on melko pitkä nimi.

Ruostetsaari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ruostetsaari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1996

Sana Ruostetsaari esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Руостетсаари tarkoittaa nimeä Ruostetsaari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Roostetzarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ruostetsaari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Ruostetsaari

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: ruostetsaaret.com, ruostetsaaret.eu, ruostetsaaret.fi, ruostetsaaret.info, ruostetsaaret.name, ruostetsaaret.net, ruostetsaaret.org, ruostetsaari.com, ruostetsaari.eu, ruostetsaari.fi, ruostetsaari.info, ruostetsaari.name, ruostetsaari.net, ruostetsaari.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ruostetsaari i Finland. Surname Ruostetsaari in Finland.

©Tuomas Salste