Ruotoistenmäki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ruotoistenmäki

Ruotoistenmäki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Ruotoistenmäkien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 70 max

v. 2014 88

v. 2015 87

v. 2016 87

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ruotoistenmäki on noin sijalla 7 400.

Ruotoistenmäki-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ruotoistenmäki on melko pitkä nimi.

Ruotoistenmäki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ruotoistenmäki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Ruotoistenmäki esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Руотойстенмяки ("Ruotoistenmjaki") tarkoittaa nimeä Ruotoistenmäki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rootoistenmäkj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ruotoistenmäki olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Ruotoistenmaki tai Ruotoistenmaeki, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: ruotoistenmaki.net, ruotoistenmaet.com, ruotoistenmaet.eu, ruotoistenmaet.fi, ruotoistenmaet.info, ruotoistenmaet.name, ruotoistenmaet.net, ruotoistenmaet.org, ruotoistenmaki.com, ruotoistenmaki.eu, ruotoistenmaki.fi, ruotoistenmaki.info, ruotoistenmaki.name, ruotoistenmaki.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ruotoistenmäki i Finland. Surname Ruotoistenmäki in Finland.

©Tuomas Salste