Rutonen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rutonen

Rutonen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Rutosten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 88 max

v. 2014 87

v. 2015 86

v. 2016 85

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rutonen on noin sijalla 7 600.

Rutonen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Rutonen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rutonen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Рутонен tarkoittaa nimeä Rutonen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rutoin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rutonen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rut Rutonen.

Samankaltaisia nimiä kuin Rutonen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: rutonen.com, rutonen.eu, rutonen.fi, rutonen.info, rutonen.name, rutonen.net, rutonen.org, rutoset.com, rutoset.eu, rutoset.fi, rutoset.info, rutoset.name, rutoset.net, rutoset.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rutonen i Finland. Surname Rutonen in Finland.

©Tuomas Salste