Ruusela: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ruusela

Ruusela on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ruusela-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 39

v. 2016 40

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ruusela on noin sijalla 13 000.

Ruusela-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Ruusela on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ruusela ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1985–2000
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Ruusela esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Ruusela osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Ruusela esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ruuselantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Руусела tarkoittaa nimeä Ruusela. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ruusa Ruusela tai Ruuno Ruusela.

Samankaltaisia nimiä kuin Ruusela

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ruusela i Finland. Surname Ruusela in Finland.

©Tuomas Salste