Ruusila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ruusila

Ruusila on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Ruusila-nimisten määrä on laskenut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 178 max

v. 2014 148

v. 2015 145

v. 2016 144

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ruusila on noin sijalla 5 000.

Ruusila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ruusila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Ruusila-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 10 Ruusilan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1957–1995
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Ruusila tai Ruusilat esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Ruusila

Ruusila (paikannimi)Katuosoitteissa

Ruusila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on maastokohde, pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ruusila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ruusila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ruusilantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Ruusila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Ruusilat ulkomailla

Ruotsissa Ruusila oli 22 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Руусила tarkoittaa nimeä Ruusila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ruusa Ruusila tai Ruuno Ruusila.

Samankaltaisia nimiä kuin Ruusila

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: ruusila.com, ruusila.eu, ruusila.fi, ruusila.net, ruusila.info, ruusila.name, ruusila.org, ruusilat.com, ruusilat.eu, ruusilat.fi, ruusilat.info, ruusilat.name, ruusilat.net, ruusilat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ruusila i Finland. Surname Ruusila in Finland.

©Tuomas Salste