Ruutikainen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ruutikainen

Ruutikainen on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Ruutikaisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 109 max

v. 2014 106

v. 2015 103

v. 2016 105

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ruutikainen on noin sijalla 6 400.

Verrattuna muihin sukunimiin Ruutikainen on melko pitkä nimi.

Ruutikainen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ruutikainen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Ruutikaisia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 9 Ruutikaisen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1919–1924
Lakanneet yritykset
perust. 1990–1994

Sana Ruutikainen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Ruutikaiset ulkomailla

Ruotsissa Ruutikainen oli 26 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Руутикайнен tarkoittaa nimeä Ruutikainen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ruticain on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ruutikainen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ruut Ruutikainen tai Ruuto Ruutikainen.

Samankaltaisia nimiä kuin Ruutikainen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: ruutikainen.com, ruutikainen.eu, ruutikainen.fi, ruutikainen.info, ruutikainen.name, ruutikainen.net, ruutikainen.org, ruutikaiset.com, ruutikaiset.eu, ruutikaiset.fi, ruutikaiset.info, ruutikaiset.name, ruutikaiset.net, ruutikaiset.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ruutikainen i Finland. Surname Ruutikainen in Finland.

©Tuomas Salste