Rytilä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rytilä

Rytilä on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Rytilä-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 119

v. 2015 125

v. 2016 126

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rytilä on noin sijalla 5 500.

Rytilä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rytilä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1936
Lakanneet yritykset
perust. 1955–1995

Sana Rytilä esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Rytilä

Rytilä (paikannimi)Katuosoitteissa

Rytilä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 9 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Rytilä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Rytilä esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Rytilänraitti, Rytiläntie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Rytilä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Рютиля ("Rjutilja") tarkoittaa nimeä Rytilä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Rytila tai Rytilae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Rytilä

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: rytila.com, rytila.eu, rytila.fi, rytila.info, rytila.name, rytila.net, rytila.org, rytilat.com, rytilat.eu, rytilat.fi, rytilat.info, rytilat.name, rytilat.net, rytilat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rytilä i Finland. Surname Rytilä in Finland.

©Tuomas Salste