Saarikettu: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Saarikettu

Saarikettu on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Saarikettu-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 103 max

v. 2014 121

v. 2015 119

v. 2016 119

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Saarikettu on noin sijalla 5 800.

Saarikettu on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Saarikettu ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Saarikettu on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Saarikettu on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Saarikettu ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 37 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Saarikettu-nimisiä on 119.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Saarikettu-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Saariketun asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1946–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1976–1988
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Saarikettu tai Saariketun esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Saarikettu osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Saarikettu esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Saariketuntie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Саарикетту tarkoittaa nimeä Saarikettu. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Saara Saarikettu tai Saarni Saarikettu.

Samankaltaisia nimiä kuin Saarikettu

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: saarikettu.com, saarikettu.eu, saarikettu.fi, saarikettu.info, saarikettu.name, saarikettu.net, saarikettu.org, saariketut.com, saariketut.eu, saariketut.fi, saariketut.info, saariketut.name, saariketut.net, saariketut.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Saarikettu i Finland. Surname Saarikettu in Finland.

©Tuomas Salste