Saarilampi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Saarilampi

Saarilampi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Saarilampien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 108

v. 2015 108

v. 2016 107

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Saarilampi on noin sijalla 6 300.

Saarilampi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Saarilampi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Saarilampia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Saarilammen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1947–1984

Sana Saarilampi tai Saarilammen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Saarilampi

Saarilampi (paikannimi)Katuosoitteissa

Saarilampi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 175 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, talo, vesialue sekä virtaveden osa.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Saarilampi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Saarilampi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Keskijärven Saarilammen saari, Saarilammentie, Saarilampi. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Saarilampi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Саарилампи tarkoittaa nimeä Saarilampi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Sarilambj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Saarilampi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Saara Saarilampi tai Saarni Saarilampi.

Samankaltaisia nimiä kuin Saarilampi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: saarilammet.com, saarilammet.eu, saarilammet.fi, saarilammet.info, saarilammet.name, saarilammet.net, saarilammet.org, saarilampi.com, saarilampi.eu, saarilampi.fi, saarilampi.info, saarilampi.name, saarilampi.net, saarilampi.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Saarilampi i Finland. Surname Saarilampi in Finland.

©Tuomas Salste