Saarnisalo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Saarnisalo

Saarnisalo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Saarnisalojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 34

v. 2016 34

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Saarnisalo on noin sijalla 15 000.

Saarnisalo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Saarnisalo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Saarnisalo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Саарнисало tarkoittaa nimeä Saarnisalo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Sarnisalå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Saarnisalo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Saarni Saarnisalo tai Saara Saarnisalo.

Samankaltaisia nimiä kuin Saarnisalo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Saarnisalo i Finland. Surname Saarnisalo in Finland.

©Tuomas Salste