Saartoala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Saartoala

Saartoala on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Saartoala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 148

v. 2015 151

v. 2016 151

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Saartoala on noin sijalla 4 800.

Saartoala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Saartoala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Saartoala on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Saartoala on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Saartoala ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 24 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Saartoala-nimisiä on 151.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1994
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Saartoala esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Саартоала tarkoittaa nimeä Saartoala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Saara Saartoala tai Saarni Saartoala.

Samankaltaisia nimiä kuin Saartoala

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: saartoala.com, saartoala.eu, saartoala.fi, saartoala.info, saartoala.name, saartoala.net, saartoala.org, saartoalat.com, saartoalat.eu, saartoalat.fi, saartoalat.info, saartoalat.name, saartoalat.net, saartoalat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Saartoala i Finland. Surname Saartoala in Finland.

©Tuomas Salste