Sadeharju: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sadeharju

Sadeharju on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Sadeharjujen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 137

v. 2015 141

v. 2016 140

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sadeharju on noin sijalla 5 100.

Sadeharju on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sadeharju ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1946–2003
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Sadeharju tai Sadeharjun esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Sadeharju

Sadeharju (paikannimi)Katuosoitteissa

Sadeharju on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 11 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Sadeharju jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Sadeharju esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Sadeharjuntie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Sadeharju-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Садехарью tarkoittaa nimeä Sadeharju. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sadehelmi Sadeharju tai Sadik Sadeharju.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: sadeharju.com, sadeharju.net, sadeharju.org, sadeharju.eu, sadeharju.fi, sadeharju.info, sadeharju.name, sadeharjut.com, sadeharjut.eu, sadeharjut.fi, sadeharjut.info, sadeharjut.name, sadeharjut.net, sadeharjut.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sadeharju i Finland. Surname Sadeharju in Finland.

©Tuomas Salste