Sadinmaa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sadinmaa

Sadinmaa on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Sadinmaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 122

v. 2015 124

v. 2016 123

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sadinmaa on noin sijalla 5 700.

Sadinmaa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sadinmaa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Sadinmaita tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Sadinmaan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1968–1994
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Sadinmaa tai Sadinmaan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Sadinmaa

Sadinmaa (paikannimi)

Sadinmaa on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 15 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, metsäalue, saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Sadinmaa jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Sadinmaa-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Sadinmaat ulkomailla

Ruotsissa Sadinmaa oli 26 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Садинмаа tarkoittaa nimeä Sadinmaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sadia Sadinmaa tai Sadik Sadinmaa.

Samankaltaisia nimiä kuin Sadinmaa

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: sadinmaa.com, sadinmaa.eu, sadinmaa.fi, sadinmaa.info, sadinmaa.name, sadinmaa.net, sadinmaa.org, sadinmaat.com, sadinmaat.eu, sadinmaat.fi, sadinmaat.info, sadinmaat.name, sadinmaat.net, sadinmaat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sadinmaa i Finland. Surname Sadinmaa in Finland.

©Tuomas Salste