Sadinmäki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sadinmäki

Sadinmäki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Sadinmäkien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 65 max

v. 2014 77

v. 2015 78

v. 2016 82

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sadinmäki on noin sijalla 7 800.

Sadinmäki-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Sadinmäki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sadinmäki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Sadinmäkiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 10 Sadinmäen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Paikannimi Sadinmäki

Sadinmäki (paikannimi)

Sadinmäki on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Sadinmäki jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Sadinmäki-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Садинмяки ("Sadinmjaki") tarkoittaa nimeä Sadinmäki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Sadinmaki tai Sadinmaeki, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sadia Sadinmäki tai Sadik Sadinmäki.

Samankaltaisia nimiä kuin Sadinmäki

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: sadinmaet.com, sadinmaet.eu, sadinmaet.fi, sadinmaet.info, sadinmaet.name, sadinmaet.net, sadinmaet.org, sadinmaki.com, sadinmaki.eu, sadinmaki.fi, sadinmaki.info, sadinmaki.name, sadinmaki.net, sadinmaki.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sadinmäki i Finland. Surname Sadinmäki in Finland.

©Tuomas Salste