Säiniö: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Säiniö

Säiniö on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Säiniöiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Säiniö on noin sijalla 19 000.

Säiniö-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Säiniö on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Säiniö ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1896–1944
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Säiniö tai Säiniön esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Säiniö

Säiniö (paikannimi)Katuosoitteissa

Säiniö on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Säiniö jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Säiniö esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Säiniö, Säiniönkatu, Säiniönkuja, Säiniöntie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Säiniö-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сяйниё ("Sjainijo") tarkoittaa nimeä Säiniö. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Sainio tai Saeinioe, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Säiniö

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: sainio.com, sainio.info, sainio.net, sainio.org, sainiot.net, sainio.eu, sainio.fi, sainio.name, sainiot.com, sainiot.eu, sainiot.fi, sainiot.info, sainiot.name, sainiot.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Säiniö i Finland. Surname Säiniö in Finland.

©Tuomas Salste