Sahamies: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sahamies

Sahamies on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Sahamiesten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 78 max

v. 2014 65

v. 2015 65

v. 2016 65

v. 2017 65

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2017 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sahamies on noin sijalla 9 300.

Sahamies-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Sahamies on ollut ns. suojattu sukunimi. Jottei suvun ulkopuolinen voisi ottaa samaa nimeä, Sahamies on suojattu 1983 Suomalaisuuden Liitossa. Nykyään nimiä ei enää suojata, vaan kaikki sukunimet ovat suojattuja sukunimiä.

Sahamies osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Sahamies esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Sahamiehenkatu, Sahamiehentie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сахамиес ("Sahamijes") tarkoittaa nimeä Sahamies. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sahar Sahamies.

Samankaltaisia nimiä kuin Sahamies

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Sahamies, Finland.

©Tuomas Salste