Sahamies: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sahamies

Sahamies on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Sahamiesten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 78 max

v. 2014 65

v. 2015 65

v. 2016 66

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sahamies on noin sijalla 9 200.

Sahamies-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Sahamies on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sahamies ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1951–2001

Sana Sahamies tai Sahamiehet esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Sahamies osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Sahamies esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Sahamiehenkatu, Sahamiehentie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сахамиес ("Sahamijes") tarkoittaa nimeä Sahamies. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sahar Sahamies.

Samankaltaisia nimiä kuin Sahamies

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: sahamies.fi, sahamiehet.com, sahamiehet.eu, sahamiehet.fi, sahamiehet.info, sahamiehet.name, sahamiehet.net, sahamiehet.org, sahamies.com, sahamies.eu, sahamies.info, sahamies.name, sahamies.net, sahamies.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sahamies i Finland. Surname Sahamies in Finland.

©Tuomas Salste