Salinkangas: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Salinkangas

Salinkangas on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Salinkankaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 27

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Salinkangas on noin sijalla 18 000.

Salinkangas-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Salinkangas on melko pitkä nimi.

Salinkangas on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Salinkangas ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Salinkangas

Salinkangas (paikannimi)

Salinkangas on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 11 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Salinkangas jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Salinkangas-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Салинкангас tarkoittaa nimeä Salinkangas. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Salina Salinkangas tai Salim Salinkangas.

Samankaltaisia nimiä kuin Salinkangas

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Salinkangas i Finland. Surname Salinkangas in Finland.

©Tuomas Salste