Salmenautio: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Salmenautio

Salmenautio on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Salmenautioiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 77

v. 2015 78

v. 2016 79

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Salmenautio on noin sijalla 8 000.

Salmenautio-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Salmenautio on melko pitkä nimi.

Salmenautio on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Salmenautio ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1966–2004
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Salmenautio esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Salmenautio

Salmenautio (paikannimi)Katuosoitteissa

Salmenautio on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Salmenautio jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Salmenautio esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Salmenautiontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Salmenautio-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Салменаутио tarkoittaa nimeä Salmenautio. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Salme Salmenautio tai Salmo Salmenautio.

Samankaltaisia nimiä kuin Salmenautio

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Salmenautio i Finland. Surname Salmenautio in Finland.

©Tuomas Salste