Salmenoja: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Salmenoja

Salmenoja on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Salmenojien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 106 max

v. 2014 121

v. 2015 122

v. 2016 121

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Salmenoja on noin sijalla 5 700.

Salmenoja on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Salmenoja ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Salmenojia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Salmenojan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1927
Lakanneet yritykset
perust. 1955–1994

Sana Salmenoja tai Salmenojan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Salmenoja

Salmenoja (paikannimi)Katuosoitteissa

Salmenoja on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 16 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde, pelto/niitty, talo, vesialue sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Salmenoja jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Salmenoja esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Salmenojantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Salmenoja-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Салменоя tarkoittaa nimeä Salmenoja. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Salme Salmenoja tai Salmo Salmenoja.

Samankaltaisia nimiä kuin Salmenoja

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: salmenoja.fi, salmenoja.com, salmenoja.eu, salmenoja.info, salmenoja.name, salmenoja.net, salmenoja.org, salmenojat.com, salmenojat.eu, salmenojat.fi, salmenojat.info, salmenojat.name, salmenojat.net, salmenojat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Salmenoja i Finland. Surname Salmenoja in Finland.

©Tuomas Salste