Salmensuo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Salmensuo

Salmensuo on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Salmensoiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 103

v. 2015 103

v. 2016 102

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Salmensuo on noin sijalla 6 600.

Salmensuo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Salmensuo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1952–2001

Sana Salmensuo tai Salmensuon esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Salmensuo

Salmensuo (paikannimi)Katuosoitteissa

Salmensuo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 24 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue, pelto/niitty, suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Salmensuo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Salmensuo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Salmensuontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Salmensuo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Салменсуо tarkoittaa nimeä Salmensuo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Salme Salmensuo tai Salmo Salmensuo.

Samankaltaisia nimiä kuin Salmensuo

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: salmensuo.fi, salmensuo.com, salmensuo.eu, salmensuo.info, salmensuo.name, salmensuo.net, salmensuo.org, salmensuot.com, salmensuot.eu, salmensuot.fi, salmensuot.info, salmensuot.name, salmensuot.net, salmensuot.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Salmensuo i Finland. Surname Salmensuo in Finland.

©Tuomas Salste