Salmensuu: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Salmensuu

Salmensuu on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Salmensuiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 111

v. 2015 110

v. 2016 110

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Salmensuu on noin sijalla 6 200.

Salmensuu on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Salmensuu ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958
Syntymäpaikkoja
1893-1929

Salmensuita tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Salmensuun asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Syntymäpaikkakartta (harmahtavat merkit) osoittaa, missä nuo vainajat olivat aikanaan syntyneet. On huomattava, että sukunimen muuttaminen oli 1900-luvun alkupuolella erittäin yleistä. Niinpä heillä saattoi syntyessään olla jokin muu nimi kuin Salmensuu, tai sukunimi saattoi varsinkin lännessä puuttua kokonaan. Syntymäpaikkakarttaan on otettu miehet ja naimattomat naiset, joiden sukunimi ei ole vaihtunut avioituessa. Heitä on kartalla 6.

Kartoilla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1925
Lakanneet yritykset
perust. 1989–2003

Sana Salmensuu tai Salmensuun esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Salmensuu

Salmensuu (paikannimi)Katuosoitteissa

Salmensuu on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 26 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on pelto/niitty, talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Salmensuu jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Salmensuu esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Salmensuu, Salmensuuntie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Salmensuu-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Салменсуу tarkoittaa nimeä Salmensuu. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Salme Salmensuu tai Salmo Salmensuu.

Samankaltaisia nimiä kuin Salmensuu

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: salmensuu.com, salmensuu.fi, salmensuu.eu, salmensuu.info, salmensuu.name, salmensuu.net, salmensuu.org, salmensuut.com, salmensuut.eu, salmensuut.fi, salmensuut.info, salmensuut.name, salmensuut.net, salmensuut.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Salmensuu i Finland. Surname Salmensuu in Finland.

©Tuomas Salste