Salmesvuori: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Salmesvuori

Salmesvuori on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Salmesvuorien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 54

v. 2015 54

v. 2016 54

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Salmesvuori on noin sijalla 11 000.

Salmesvuori-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Salmesvuori on melko pitkä nimi.

Salmesvuori on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Salmesvuori ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Салмесвуори tarkoittaa nimeä Salmesvuori. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Salmesfwoorj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Salmesvuori olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Salme Salmesvuori tai Salmo Salmesvuori.

Samankaltaisia nimiä kuin Salmesvuori

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Salmesvuori i Finland. Surname Salmesvuori in Finland.

©Tuomas Salste