Salminiitty: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Salminiitty

Salminiitty on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Salminiittyjen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 28

v. 2016 27

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Salminiitty on noin sijalla 18 000.

Salminiitty-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Salminiitty on melko pitkä nimi.

Salminiitty on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Salminiitty ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1929–1934
Lakanneet yritykset
perust. 1967–1995

Sana Salminiitty esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Salminiitty osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Salminiitty esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Salminiitty. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Салминийттю ("Salminijttju") tarkoittaa nimeä Salminiitty. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Salminijttÿ on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Salminiitty olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Salmi Salminiitty tai Salmo Salminiitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Salminiitty

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Salminiitty i Finland. Surname Salminiitty in Finland.

©Tuomas Salste