Salminkoski: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Salminkoski

Salminkoski on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Salminkoskien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 24

v. 2016 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Salminkoski on noin sijalla 19 000.

Salminkoski-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Salminkoski on melko pitkä nimi.

Salminkoski on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Salminkoski ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Салминкоски tarkoittaa nimeä Salminkoski. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Salmincoskj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Salminkoski olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Salmi Salminkoski tai Salmo Salminkoski.

Samankaltaisia nimiä kuin Salminkoski

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Salminkoski i Finland. Surname Salminkoski in Finland.

©Tuomas Salste