Salo-Tuisku: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Salo-Tuisku

Salo-Tuisku on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Salo-Tuiskujen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 27

v. 2016 27

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Salo-Tuisku on noin sijalla 18 000.

Salo-Tuisku-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Salo-Tuisku on melko pitkä nimi.

Salo-Tuisku on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Salo-Tuisku ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сало-Туйску tarkoittaa nimeä Salo-Tuisku. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Salo=Tuiscu on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Salo-Tuisku olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Salo Salo-Tuisku tai Salome Salo-Tuisku.

Samankaltaisia nimiä kuin Salo-Tuisku

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Salo-Tuisku i Finland. Surname Salo-Tuisku in Finland.

©Tuomas Salste