Salojensaari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Salojensaari

Salojensaari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Salojensaarien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 32 max

v. 2014 80

v. 2015 84

v. 2016 84

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Salojensaari on noin sijalla 7 600.

Salojensaari-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Salojensaari on melko pitkä nimi.

Salojensaari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Salojensaari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 2003

Sana Salojensaari esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Salojensaari osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Salojensaari esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Salojensaarentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Салоенсаари tarkoittaa nimeä Salojensaari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Saloiensarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Salojensaari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Salo Salojensaari tai Salome Salojensaari.

Samankaltaisia nimiä kuin Salojensaari

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Salojensaari i Finland. Surname Salojensaari in Finland.

©Tuomas Salste