Salow: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Salow

Salow on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Salowien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 66

v. 2015 65

v. 2016 66

v. 2017 66

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Salow on noin sijalla 9 200.

Salow-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Salow päättyy w-kirjaimeen, mikä on Suomessa harvinaista. Nimi on venäjänkielinen. Nimenkantajien kansalaisuutta tai puhekieltä ei kuitenkaan näe nimestä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Saloweja tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Salowin asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden ja lisäksi 1952–1958 eläneiden vanhusten tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Salowit ulkomailla

Norjassa Salow oli 8 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 405 henkeä, joiden sukunimi oli SALOW. Nimi on siellä etupäässä valkoihoisten sukunimi.

Venäjällä Salow esiintyy muodossa Салов.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Salome Salow tai Salomo Salow.

Samankaltaisia nimiä kuin Salow

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Salow, Finland.

©Tuomas Salste