Sammalniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sammalniemi

Sammalniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Sammalniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 79

v. 2015 82

v. 2016 83

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sammalniemi on noin sijalla 7 700.

Sammalniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Sammalniemi on melko pitkä nimi.

Sammalniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sammalniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1909
Lakanneet yritykset
perust. 1969

Sana Sammalniemi tai Sammalniemen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Sammalniemi

Sammalniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Sammalniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 36 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Sammalniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Sammalniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Sammalniemenpolku, Sammalniementie, Sammalniemi. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Sammalniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Саммалниеми ("Sammalnijemi") tarkoittaa nimeä Sammalniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sammy Sammalniemi tai Samar Sammalniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Sammalniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sammalniemi i Finland. Surname Sammalniemi in Finland.

©Tuomas Salste